Colorado Petroleum
Colorado Petroleum

MWGC performed interior and site improvements to transform an old chili factory into a petroleum manufacturing facility. Serving in the role of CMGC, we worked to meet the client's project goals while value engineering the more than $4 million project to fit into a $3.7 million budget.

press to zoom
RFTA CNG Fueling Station
RFTA CNG Fueling Station

We designed and constructed CNG safety modifications for the Glenwood Maintenance Facility owned and operated by the Roaring Fork Transportation Authority (RFTA). RFTA made a conscious decision several months ago to change part of its fleet to Compressed Natural Gas (CNG).

press to zoom
New World Millworks
New World Millworks

New World Millworks’ (now Merritt Woodwork) $4.6 million, 100,000-sq-ft. manufacturing facility abuts an upscale residential neighborhood in Castle Rock. Negotiations with the town and homeowners association resulted in a design that incorporates a flowing artistic pattern on the tilt-up wall panels and a tree-lined streetscape to mitigate the 24-ft-high factory walls.

press to zoom
Mining
Mining

MWGC has completed multiple projects for the mining community throughout the years. We take pride in these projects as we respect the work these mines do in creating jobs for the local community.

press to zoom
RFSD Transportation Facilities
RFSD Transportation Facilities

Each building encompassed 8,638 sf of floor area including three shop service bays, underground lubrication equipment room, drive through wash bay, office area, and mezzanine storage area. The office area has supervisor rooms, work rooms, restrooms and building mechanical support. The wash bay and ceiling were clad with fiber reinforced corrugated panels for low maintenance. The underground lubrication room contains fluid tanks, pumps and a raised walkway centered below a bus drive through.

press to zoom
Lionshead Parking Structure Entry
Lionshead Parking Structure Entry

The project entailed constructing a 116 foot long by 51 foot wide canopy above the entrance to the parking structure. The canopy, made of Douglas Fir with decorative supporting columns of wood and stone, covers several new parking attendant booths and new entry and exit lanes. The lanes feature a hydronic snowmelt system, improving safety and reducing snowfall maintenance costs and efforts for the Town of Vail. One thousand feet of hydronic tubing was installed in the new lanes.

press to zoom